headerPic1
headerPic2
headerPic3
headerPic4Coratim construieste, tu te muti in casa noua!

Coratim Business Center
Coratim Business Center este cea mai mare cladire de birouri din Cluj. fiind situata la 2 km de centrul orasului si avand acces catre toate cartierele orasului prin liniile de transport public din apropiere.

Coratim Logistic Center
Amplasate în două locaţii distincte, pe Calea Baciului şi în Floreşti, Coratim Logistic Center ofera 20.000 mp spatii de depozitare si logistica, cu module incepand de la 550 pana la 5000 mp.

NOU!

Construim la comanda, la centura de est, spatii de productie, depozitare. Pretul de inchiriere este 4 EUR/mp plus TVA.

Oferim posibilitatea creditelor fără garanţii imobiliare! Astfel, achiziţionarea locuinţei se poate face cu ajutorul creditului tip ipotecă, garanţia fiind însuşi apartamentul pe care doriţi să îl cumpăraţi!

MODALITATI FLEXIBILE DE PLATA

La plata integrala oferim un discount negociabil si important. Puteti alege plata in trei transe, unde 30% se achita la semnarea ante-contractului, 40% in momentul inceperii constructiei cladirii si 30% la intrarea in posesie a imobilului. Va oferim posibilitatea ca, in cazul in care va aflati in imposibilitatea de a achita urmatoarea transa, sa concesionati contractul in favoarea altui cumparator, fara a pierde banii investiti.